Houten HC1
13-10-2019
17 - 9

Scheidsrechter:   E. (Estelle) Moolenaar
Alkmaar, dat was gisteren de bestemming van de HC1 voor de wedstrijd tegen A&O/Berdos/CSV. Gelukkig geen regen, maar nog wel een nat veld. Beide ploegen hadden daarom soms moeite om de bal goed rond te spelen. De eerste helft hadden de jongens moeite met de sterke verdediging van de tegenstander. Het waren ook wel erg grote jongens. We gingen rusten met een 8-2 achterstand. In de tweede helft werd het speltempo opgevoerd waardoor we meer ruimte wisten te creƫren en leuke aanvallen konden laten zien. Dit resulteerde in een aantal mooie doelpunten. Aan de andere kant heeft Timo ons met goed keeperswerk voor een grote achterstand weten te behoeden. Eindstand 17-9 In het voordeel van A&O/Berdos/CSV.