Geldinzamelingsacties

Als vereniging is het belangrijk om mee te doen met acties omdat we daarmee niet alles via de contributies hoeven binnen te halen. Het ene jaar wordt gespaard voor een specifiek doel zoals trainingsmaterialen of dug-outs, het andere jaar is het vooral ook om net even wat extra’s te kunnen organiseren en trainingen te kunnen geven.

De contributie zou nog een stuk hoger zijn als we ons niet zouden inzetten met extra acties!

Grote Clubactie

Elk najaar gaan onze leden op pad om loten te verkopen voor de Grote Clubactie, een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Deze actie is een geweldige manier om extra inkomsten voor de club te verdienen want maar liefst 80% van de opbrengst gaat namelijk direct naar de club. Dus van een lot van €3,00 gaat €2,40 naar de club.

Om de verkoop te stimuleren, zijn er niet alleen prachtige prijzen te winnen voor de lotenkopers, maar ook voor de lotenverkopers. Daarnaast wordt er tussen de jeugdteams een verkoopwedstrijd gehouden.

Jantje Beton

In een tijd waarin 80% van de kinderen niet voldoende beweegt, kan er niet genoeg aandacht naar spelen en bewegen gaan. Fietsen, zelfverzonnen spelletjes doen, klauteren en hutten bouwen zijn favoriet. Een leven zonder vrij buitenspelen is ondenkbaar voor een gezonde ontwikkeling van kinderen, zowel fysiek, mentaal als sociaal.

Toch speelt een vijfde minder vaak buiten dan hij zou willen en speelt 22 procent helemaal niet of slechts een keer per week buiten! Langsrazende auto’s, hondenpoep op de veldjes of het gebrek aan speelruimte maken dat kinderen, met name in steden, worden beperkt in hun mogelijkheden. Jantje Beton komt op voor het recht van kinderen in Nederland om buiten te kunnen spelen in hun eigen buurt. Hier is geld voor nodig: dit wordt o.a. opgehaald met de jaarlijkse collecte.

Handbal Houten doet jaarlijks mee aan de Jantje Beton Collecte. Collecteren voor Jantje Beton levert gedeeld geluk op: 50% van de collecteopbrengst is bestemd voor de collecterende vereniging, de andere 50% besteedt Jantje Beton aan landelijke buitenspeelprojecten in het hele land.
Wil jij tijdens de collecteweek een of meer avondje(s) collecteren, meld je dan aan bij via info@handbalhouten.nl. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene lopen
 

Sponsorkliks

Voor iedereen die Handbal Houten een warm hart toedraagt, is het mogelijk om Handbal Houten GRATIS te sponsoren. We ontvangen namelijk geld als er online wordt gekocht bij winkels  als Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando en Booking.com. Ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Handbal Houten daar geld voor. Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen. En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Van belang is wel dat je je online aankoop doet via de SponsorKliks button op www.handbalhouten.nl.
Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Handbal Houten. Met deze reminder verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien. Herhaling en bewustwording is heel belangrijk.

Klik op onderstaande link om je e-mailadres door te geven:
www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=10&email=naam@email.com

Extensie voor Google Chrome
Voor Google Chrome-gebruikers heeft Sponsorkliks een extensie gemaakt die je toe kunt voegen aan Chrome:
https://chrome.google.com/webstore/detail/SponsorKliks/

Installeer deze en kies vervolgens Handbal Houten als vereniging. Nu hoef je bij je online aankopen nooit meer aan te denken om via SponsorKliks een webwinkel te openen!

Oliebollenactie

Handbal Houten bakt ze bruin!

Inmiddels ook een jaarlijkse traditie is de oliebollenactie. Gesponsord door Sportcentrum The Dome, Kwalitaria Houten, Peter Ultee Groenten en Fruit en DeliXL zetten vele vrijwilligers zich in om op oudjaarsdag de lekkerste oliebollen te bakken en te verkopen. Bestel je oliebollen bij ons en steun hiermee Handbal Houten!

Sinterklaasactie

Handbal Houten heeft een lange traditie opgebouwd met de goedheiligman.

Jarenlang gaan sinterklazen en pieten van onze vereniging huizen en bedrijven langs en hiermee wordt een hoop geld binnengehaald. Daarnaast wordt er ook jaarlijks een speciale sinterklaastraining voor onze jongste jeugd georganiseerd.
We zijn altijd op zoek naar extra vrijwilligers hiervoor. Kan je schminken? Organiseren? Wil jij deze activiteit voor onze verenigingen op je nemen? Meld je dan via info@handbalhouten.nl

Hoe meer mensen zich aanmelden hoe beter!

Stroopwafelactie

Bij de contributievaststelling is meegenomen dat alle jeugdleden (tot en met de B-jeugd) meedoen met de jaarlijkse stroopwafelactie; per team wordt er dan op 1 avond bij inwoners van Houten aangebeld om stroopwafels te verkopen. Eventueel kan deelname aan de stroopwafelactie afgekocht worden voor € 15. In de contributie van de A-jeugd en senioren is het afkoopbedrag al opgenomen, maar ze kunnen dit terugverdienen door ook een doos stroopwafels te kopen.

 Handbal Houten
Terug naar boven