Lidmaatschap

Is handbal DE sport voor jou? Dan is Handbal Houten de vereniging voor jou!
 • Schrijf je nu in als aspirant-lid! Je bent twee maanden gratis lid en je kunt naast trainen ook officiële competitiewedstrijden spelen. Daarna bepaal je zelf of je door wilt gaan als handballer. Je mag als aspirant-lid in een periode van 24 maanden voorafgaand aan de inschrijving geen spelend lid zijn geweest van het NHV of van een NHV-vereniging (of buitenlandse bond). En je kunt slechts éénmaal gebruik maken van het aspirant-lidmaatschap.
 • Of schrijf je meteen in als volwaardig lid.
Voor zowel aspirant-lid als volwaardig lid kun je gebruik maken van onderstaande knop.
 

We hopen je snel te mogen begroeten als nieuw Handbal Houten lid. Alvast heel veel plezier.

Contributie

Contributie seizoen 2019 – 2020

‚Äč
 
Senioren welke geboren zijn in 1999 of 2000 ontvangen een korting van € 40 op hun contributie. In bovengenoemde tabel is deze korting nog niet verwerkt.

U-Pas: Handbal Houten is aangesloten bij U-pas, een gratis meedoen-pas voor mensen met een laag inkomen. Je kunt hiermee bij Handbal Houten jaarlijks tot 100 euro besparen op je contributie. Heb jij een U-pas en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze penningmeester.

Families met 4 of meer inschrijvingen welke woonachtig zijn op hetzelfde woonadres en minimaal 2 inschrijvingen van 18 jaar of jonger ontvangen een korting van totaal € 50.

Indien leden zich uitschrijven als lid bij Handbal Houten en vervolgens in een periode van 6 maanden of korter weer inschrijven als lid bij Handbal Houten zijn € 50 inschrijfgeld per inschrijving verschuldigd.

Voorwaarden 2019-2020
 

Leeftijdsindeling:

 • Uitgangspunt bij leeftijdsindeling is geboortejaar op 31 december van het lopende seizoen. Zie ook website NHV https://www.handbal.nl/leeftijdsindeling/
 • Voor bepaling contributie is de indeling bij team en indeling naar breedtesport of wedstrijdsport bepalend.

Betalings- en incassokosten: Opzeggen en einde lidmaatschap:

 • Het handbalseizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
 • Opzegging voor volgend seizoen kan kosteloos als je opzegt voor 15 mei van het lopende seizoen.
 • Bij opzegging ná 15 mei, maar vóór 1 oktober van het lopende sportseizoen zal het eerste half jaar van de contributie in rekening worden gebracht.
 • Bij opzeggingen ná 1 oktober van het lopende sportseizoen is de gehele contributie verschuldigd.
   

Niet inbegrepen: 

 • Extra trainingen: aanvragen voor extra teamtrainingen gaan altijd via de TC. Mocht dit geaccordeerd worden, dan worden de kosten van deze extra training in rekening gebracht, via de coach/begeleider, bij de betreffende teamleden.
 • Reis- en verblijfskosten wedstrijden, trainingen en toernooien
 • Trainingspak, sportschoenen en bal.


Bijzonderheden:  

 • Om de contributiekosten op een aanvaardbaar peil te houden, neemt de vereniging deel aan diverse acties en zetten we vrijwilligers in (bijvoorbeeld trainers, achter de bar, om te rijden, te wassen, fluiten, besturen, commissies, coachen en begeleiden).
 • Ouders van jeugdspelers, oudere jeugdspelers en senioren worden gevraagd om jaarlijks enkele keren een vrijwilligerstaak op te pakken; door iedereen erbij te betrekken zorgen we dat de lasten verdeeld worden; daarnaast zien we dat dit ook de verenigingsbanden sterker maakt; om de organisatie van een aantal activiteiten mogelijk te blijven maken zullen teams worden aangewezen de betreffende activiteit te organiseren.

Opzeggen

Mocht je onverhoopt geen lid meer willen zijn van Handbal Houten, dan moet je voor 15 mei van het lopende seizoen schriftelijk opzeggen. Je lidmaatschap wordt dan per 1 juni beëindigd. Je bent tot die datum contributie verschuldigd. Vanaf 1 juni is het nieuwe seizoen weer begonnen en moet je over dat nieuwe seizoen alsnog contributie betalen. Zorg dus dat je tijdig opzegt!
Als je naar een andere vereniging wilt moet je, na het opzeggen bij Handbal Houten, een overschrijvingsverzoek doen bij het NHV door middel van het invullen van een overschrijvingsformulier.


Je kunt via onderstaande link elektronisch opzeggen.
 
 
 Handbal Houten
Terug naar boven