Sponsor worden


Handbal Houten, een club waarmee je gezien mag worden!


Via Handbal Houten steunt u een sterk groeiende sportvereniging. Mede dankzij de successen van het Nederlandse Damesteam en de aandacht daarvoor op Ziggo Sport is er meer bekendheid voor de handbalsport in het algemeen.

De prestaties van ons eigen Heren 1-team zijn een inspiratie voor de jeugdleden van Handbal Houten en hebben handbal definitief op de kaart gezet in de gemeente Houten. De inwoners van Houten weten steeds meer hun weg te vinden naar handbaltempel The Dome en ook is er een aanzuigende werking op talenten uit de regio die graag naar Houten komen om te handballen. Vooral in de jongste jeugd is de groei explosief. Vooralsnog lijkt aan die opvallende groei voor zo’n relatief kleine sport geen einde te komen.

Topsport voor topbedrijven

Ook op sportief gebied lift u mee op een snelle en spraakmakende ontwikkeling. Ons Heren 1-team speelt al enkele seizoenen in de Eredivisie en dankzij het kampioenschap spelen zij vanaf seizoen 2019-2020 in de BENE-League. Maar ook bij de jeugd zijn diverse teams actief in de wedstrijdsport en daarnaast heeft ook ons Dames 1-team de ambitie om net als de Heren binnen een aantal jaar door te stoten naar de top van het Nederlandse Handbal.

Plezier en slagvaardigheid voor Ondernemend Houten (en omstreken)

Deze ontwikkelingen tekenen Handbal Houten. Ondernemend Houten kan nu deel uitmaken van een club waar slagvaardigheid hand in hand gaat met gezond verstand. Structureel topsport bedrijven kan niet zonder de jeugd als brede basis. De jeugd sport niet zonder plezier in het spel en gezelligheid in de sportvereniging. Een gezonde sportvereniging als Handbal Houten kan tegenwoordig niet zonder Ondernemend Houten.

Met uw bijdrage hebben wij meer middelen voor de opleiding/ontwikkeling van talentvolle jeugd en is er de positieve uitstraling van topsport op landelijk niveau. Deze positieve uitstraling werkt binnen Handbal Houten door tot aan de kleinste jeugd. Uw bedrijf kan zo op een effectieve maar ook informele manier haar maatschappelijke betrokkenheid laten zien.

Partnership tussen uw bedrijf en Houten

In dat partnership ligt de kracht van Handbal Houten. Waar de jongste jeugd staat te trappelen om tijdens een Avondje Houten (druk bezocht handbalspektakel tijdens eredivisiewedstrijden) met Heren 1 op te lopen, geven diezelfde topsporters net zo makkelijk een (positie)training voor jeugdleden.
De onderlinge verbondenheid in onze vereniging is bijzonder groot. Dat biedt u de kans om uw verbondenheid te tonen met de Houtense gemeenschap.

Handbal Houten biedt u dan ook graag de gelegenheid om een passende verbintenis aan te gaan met een algemene uiting of met één van onze teams. Of het nu gaat om één van onze ambitieuze topsportteams of om onze speelse F-jeugd; zij hebben allemaal hun eigen marketingkracht.

We hebben diverse sponsorpakketten beschikbaar. Kijk in onze brochure voor de sponsormogelijkheden. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Desgewenst adviseren wij u daar graag in.

Wilt u meer informatie of direct een sponsoring regelen?
Stuur dan een e-mail naar sponsoring@handbalhouten.nl

 

 

 Handbal Houten
Terug naar boven