28-11-2021
43 - 6

Scheidsrechter:   J. (Justin) van Miltenburg
Zondag 28-11 speelden de meiden van Houten/Celeritas thuis tegen Zeeburg C2.
In een rare week waarin het kabinet besloot alle sportactiviteiten na 17.00 op slot te gooien, kon deze wedstrijd gelukkig doorgaan.
En dat ook nog is op de verjaardag van Sanne.

1e Helft, in de 1e helft ging Houten/Celeritas voortvarend van start binnen 10 minuten was de stand al 6-1.
Verdedigend stonden de meiden goed in de 3-3, de ene na de andere bal werd onderschept van 6-1, 13-3 naar de ruststand van 21-3.
Met alweer 9 verschillende doelpuntenmakers op het scorebord.

2e Helft, gingen de meiden van Houten/Celeritas ongestoord verder met de aanvalsdrift.
Ondanks het grote verschil bleef Zeeburg strijdbaar, en bleef knokken (complimenten voor de meiden van Zeeburg).
Houten/Celeritas bleef maar scoren en liep steeds verder uit van 21-3, 29-5 naar de einduitslag van 43-6.
Met aan het eind van de wedstrijd 10 doelpunten makers, mooi om te zien dat de meiden elkaar alles gunnen.

Na het fluitsignaal hebben de meiden uitvoerig de verjaardag van Sanne gevierd.
Met een heerlijke taart gemaakt door Marc en Sanne.

Wat zou het fijn zijn als in de winterstop de meiden van Houten/Celeritas hoger ingedeeld kunnen worden, met als wens de Topklasse!