Houten HC1#
20-09-2020
4 - 16

Scheidsrechter:   J. (Jan) Geurtsen
Onder een heerlijk nazomerzonnetje in Bunnik traden de jongens van de HC1 vanmiddag aan tegen Celeritas. Al snel bedroeg de voorsprong een paar doelpunten en was duidelijk dat Houten het sterkere team was. Wel hadden de jongens het moeilijk met het trage aanvalsspel en de verdediging van Celeritas.
In de rust gaf coach Dennis aanwijzingen waardoor de jongens het de verdediging van de tegenstander een stuk lastiger maakten. De voorsprong liep snel op en had, als de keeper van Celeritas niet zoveel schoten gestopt had, nog veel groter kunnen zijn. Verdedigend wist de HC1 de aanval van Celeritas te stoppen, met maar één tegendoelpunt in de tweede helft als resultaat. Eindstand 4-16 in het voordeel van Houten.