Leidsche Rijn DC2 (d)
05-12-2021
34 - 14

Scheidsrechter:   J.G. (John) Agterberg
Zondag 05-12 (verjaardag Sinterklaas) mochten de meiden aantreden tegen HVLR C2.
In een week waar in trainen lastig was, helaas maar 1x werden de dames goed bezig gehouden met challenges en een quiz.
Er wordt door de staf en de meiden goed gewerkt aan de mogelijkheden wat wel kan.
Waar vandaag de coaching werd gedaan door Ilse Hogerhorst (ivm opleiding) konden Marc en Diane samen toekijken.

1e Helft, begon erg stroef, en HVLR gaf goed partij. Eerste 10 minuten ging gelijk op 5-3.
Houten/Celeritas ging wat zorgvuldiger spelen en liep snel uit naar 12-4 in de 20 minuut.
De laatste 5 minuten ging weer erg stroef, wat resulteerde in een 13-6 ruststand.
De meiden zochten de kleedkamer op en werden toegesproken door Ilse.
Tips waren zorgvuldiger aanspelen, hoger tempo zowel 1e als 2e fase.
Tips van Marc waren 3-3 verdediging en verdediging neerzetten bij vrije bal HVLR.

2e Helft, met alle Tips op zak gingen de meiden voortvarend van start binnen no time was de stand 20-9. Het tempo bleef hoog en ondanks een strijdbaar HVLR liep Houten/Celeritas uit naar 26-12 met als eindstand 34-14.

Beiden ploegen waren nog niet voldaan, en omdat de zaal vrij was werd er nog even doorgespeeld. HVLR bedankt hiervoor!

Na alle dansjes geoefend te hebben voor TIKTOK onder leiding van Ilse, moesten de meiden komen opdraven voor Sinterklaas en zijn Pieten
Eindelijk mochten alle mooie surprises uitgepakt worden, allen complimenten hiervoor.
Met als slot een prachtig gedicht van Piet Lisa en Piet vader van Lisa werd de leuke middag afgesloten.