Scheidsrechter:   R. (Ryan) v.d. Berg
Zondag 12-12 mochten de meiden aantreden in Cothen voor de derby.
Na een week trainen met lastige tijden, was de opkomst nog vrij hoog. En waren onze meiden er klaar voor. Met name Senna was extra gemotiveerd omdat zij tegen haar oude team speelde.
Helaas misten we Aiyana en Kyra.

1e Helft: begon Houten/Celeritas flitsend, in een 4-2 verdediging kwamen de meiden na 6 min op een 0-5 voorsprong. Daarna kwam de klad erin, zowel aanvallend als verdedigend was het erg slordig. Van 3-7 naar 5-10.
Fortissimo maakte dankbaar gebruik van de miscommunicatie in de verdediging van Houten/Celeritas hierdoor kwamen ze aardig dichtbij 10-13 in de 24e minuut.
De meiden van Houten/Celeritas zette nog 1x aan en ging hierdoor met een 10-15 rusten.
De kleedkamer werd opgezocht en de meiden werden kritisch toegesproken door de staf.

2e Helft: de verdediging werd aangepast naar 5-1, hierdoor was er de 2e helft geen doorkomen aan voor onze buren. De kritische noot in de rust werd zeer goed opgepakt, het tempo ging omhoog en de kansen werden nu wel afgemaakt.
Van 11-17, naar 12-23 bleven de meiden maar gaan.
De verdediging was super sterk, ondanks dat de tegenstander groter was en sterker, stond het als een huis.
Aanvallend bleven de meiden gaan, ondanks het steeds fysiekere spel (helaas raakte Ilse hierdoor geblesseerd) lieten ze zich niet van de wijs brengen.
Eindstand kwam uiteindelijk op 14-34.