Houten DC1 ( Houten/Celeritas)
06-02-2022
14 - 17

Scheidsrechter:   J. (Joey) Bul
Zondag 06-02 mochten onze meiden na een rommelige week weer spelen, uit tegen Lotus.
Een heerlijke vroege zondagochtend wedstrijd, en vroeg was het 6.30 de wekker
Op naar het winderige en regenachtige Hoofddorp.
Helaas speelden we zonder Aiyana en Mariam.

1e Helft Onze meiden kwamen stroef op gang (vroege tijdstip?????????).
Na een 1-0 achterstand, kwam Houten/Celeritas na 5 minuten op een 1-2 voorsprong.
Lotus liet zich niet kennen en kwam door 2 breaks terug tot 3-3.
Ondanks alle gemiste kansen liepen onze meiden weer uit naar 3-5, 4-7 met als ruststand 6-8.
In de rust gaf de staf wat tips met name afronding moet beter en sneller teruglopen voor de breaks van Lotus.

2 Helft De meiden begonnen weer voortvarend en kwamen als snel op 6-9.
Helaas bleef de afronding te laag en miste we teveel kansen (goed keepers werk keeper Lotus moet gezegd worden).
Ondanks alle gemiste kansen hielden de meiden de gehele 2e helft de voorsprong in handen en kwamen dan ook niet meer in gevaar. Voor Onze meiden zaak om de eindstreep heel te halen, met name Senna had het zwaar te verduren met al het duw werk in de lucht.
Van 7-10 naar 11-14 met een eindstand van 14-17.