Houten DC1 ( Houten/Celeritas)
21-11-2021
20 - 22

Scheidsrechter:   B. (Betty) Magrijn
Zondag 21-11 stond voor de C meiden de lastige uitwedstrijd op het programma tegen DSOV uit Zwanenburg.
Naar de stand kijkende zou het een spannende pot worden (en dat werd het), beide ploegen waren nog ongeslagen.
Na een reis van een uur, werden eerst even de benen gestrekt in het park van Zwanenburg onderleiding van reisleider Judith
Na de wandeling werd de kleedkamer opgezocht voor de voorbereiding.
Voor de chauffeurs was er een plekje op de gang/aquarium beschikbaar.
Hierin werden de meiden op het hard gedrukt dat ze lekker moesten gaan ballen met plezier en dan komt de rest vanzelf!

1e helft begon van beide kanten heel rommelig, spanning?? Geen idee!
Houten/ Celeritas kwam door 2 prachtige afstand schoten van Senna op voorsprong 0-2.
DSOV deed snel wat terug door hun sterke cirkelloper, 1-2.
Het spel golfde op en neer, van 1-3 naar
4-4, hierna paste we de verdediging aan, en dat hielp.
Daarna liepen de meiden iets uit van 5-7, 6-8, 8-10 met bij de rust had Houten/Celeritas een klein gaatje 10-13.

Begin 2e helft hielden de meiden nog een klein gaatje in stand, door zorgvuldig de aanvallen op te zetten en rustig te blijven spelen.
De stand ging van 10-14 naar 12-15.
Toen brak een hele slordige fase aan voor de meiden, alleen maar heel slordig balverlies dat resulteerden in een 15-15 tussenstand na 35 minuten.
Waar beide coaches van Houten/Celeritas elkaar aankeken en zeiden het zou toch niet, 35 minuten de bovenliggende partij, dan geven we het toch nu niet uit handen?
Of ze het gehoord weten we niet maar het tempo ging weer omhoog wat resulteerde in een rush van 5 doelpunten, tussenstand 15-20, met nog 6 minuten op de klok zou je denken het is gelopen en uitspelen maar.
Maar nee hoor DSOV rechte de rug nog 1 maal en ging wat harder beëdigen en kwam heel knap terug, van 16-20 naar 17-21, 18-21, 19-21 met in de laatste minuut de aansluitingstreffer 20-21 met nog 18 seconden op de klok, bracht Evelijn rustig de bal naar het midden, nog 12 seconden te spelen.
4 spelers (Sanne, Lisa, Julie en Shadaneh) bewegen zonder bal en dringen hierdoor de tegenstander naar achteren.
Bloem en Senna kunnen samen de bal opbrengen en met nog 2 seconden te gaan haalt Senna nog 1x de trekker over vanaf 11 meter gaat hij erin 20-22, wat een schot!
Wat een spannende pot was dit, en fijn dat beide ploegen tot het uiterste moesten gaan.

In de kleedkamer waren de meiden uitgeteld maar wel voldaan.

Na een drankje in de verder lege kantine, reisden we weer terug naar Houten.