Meiden C1 winnen de 1e wedstrijd van de binnen competitie

Houten DC1 ( Houten/Celeritas)
24-10-2021
10 - 30

Scheidsrechter:   N.S. (Nadesja) Abdulrasjid
Zondag 24-10 was het dan zover, na de buitencompetitie goed afgesloten te hebben (2e 1x verlies en 4x winst) stond de 1e wedstrijd van de zaal competitie op het programma.
Na de gezellige autorit kwamen we aan bij de tijdelijke accommodatie in Uithoorn (blaashal), wat uiteindelijk een prima alternatief is.
Als voorbereiding hebben de meiden een stuk gewandeld in Uithoorn, even een frisse neus halen.

Daarna kon eindelijk de wedstrijd beginnen, de meiden stonden te trappelen.
Na een 2-1 achterstand werd de verdediging aangepast, dit pakte onwijs goed uit, ruststand 3-17. Waar het verdedigend zeer goed stond, was aanvallend de ene aanval nog mooier dan de andere. De meiden waren niet te stoppen.

Na de rust gingen de meiden in de 2e helft gewoon door waar ze de 1e helft mee geƫindigd zijn, echter werden de kansen nu redelijk veel gemist. Soms slordig balverlies.
Verdedigend ging het ook iets minder, waardoor de tegenstander meer ruimte kreeg om te kunnen scoren.
Hier door kwam de einduitslag 10-30 tot stand.