Heren C kampioen!

ASC'91 GC1
Houten HC1
03-06-2018
10-29

Vandaag konden onze jongens kampioen worden. Al om 8.15 stonden de jongens klaar om naar Amersfoort af te reizen om  tegen ASC91 te spelen. 

De eerste paar minuten ging nog gelijk op, maar al gauw namen onze jongens wat afstand om met een stand van 11-5 de rust in de gaan. In de tweede helft kwamen ze los. Veel leuke wissels gezien, goede breaks, mooie bewegingen, een heleboel bloks, samenwerking in de verdediging, prima reddingen en voortreffelijke samenspel. Het publiek werd getrakteerd op top handbal. En dat resulteerde in eindstand van 29-10. Het kampioensfeest werd gevierd met champagne en taart. Deze waren dik verdiend. 

De laatste wedstrijd zit erop van het seizoen 2017-2018. En wat voor seizoen. Ik denk dat we allemaal terug kijken op een heel goed seizoen. Een nieuw team dat gevormd werd met spelers uit drie verschillende team. We waren hoog ingedeeld, maar al gauw bleek het is een leuk team. En ondanks dat we veel hebben verloren, verloren jullie nooit de moed. Altijd werd er gestreden al stonden we ruim achter. Van begin af aan viel op dat jullie kunnen makkelijk scoren. Helaas verdedigend ging het niet altijd goed en kregen we ook wel veel doelpunten om onze oren.  Halverwege het seizoen verloren we nog steeds, maar met veel minder punten en we hebben we zelfs twee keer kunnen winnen. Echt een teamprestatie!!!

Op het veld waren we lager ingedeeld, misschien te laag. Maar ook hier bleven jullie strijden, dat bleek ook wel uit de ruime overwinningen. Er werd leuk samengespeeld en zelfs vliegertjes geprobeerd. Altijd maar doorgaan, er werd geen gas terug genomen. En de laatste wedstrijden zat het verdedigend ook nog eens goed dicht. Veel hebben jullie geleerd met dank aan de trainers Johan en Geert en met dank aan jullie coach John.  En nu op naar volgend seizoen.

Aryan, Bas, Bart, Bobbie, Gijs,  Jannes, Justin, Kars, Koen en Yoeri bedankt voor een super jaar. We hebben echt genoten van jullie!

www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
 

Verslagen

 Handbal Houten
Terug naar boven