Jongens C houden stand tegen Shot en slepen een mooie overwinning uit het vuur

Shot '73 HC1#
18-03-2018
28-20

Vandaag de laatste zaalwedstrijd van het seizoen van de Jongens C thuis tegen Shot. Vorige keer net verloren, maar toen waren er wel mogelijkheden. Vandaag wilden we dit goed maken en winnen.

De eerste helft wordt er hard gewerkt. Toch komt Shot er soms makkelijk door. Aanvallend zien we mooie aanvallen van Houten. Shot neemt in de eerste helft steeds de leiding, maar Houten blijft goed bij. De ruststand is dan ook 10-12.

In de rust neemt coach John zijn team bij elkaar en geeft goede aanwijzingen voor de verdediging. De aanval loopt al goed. In de tweede helft pakken onze mannen het goed op. Verdedigend staat het nu als een huis. En aanvallend loopt het zo mogelijk nog beter. Vanuit elke positie wordt er gescoord. Met 15-14 wordt voor het eerst een voorsprong genomen en de eindstand is zelfs 28-20!

We zagen mooie combinaties, snelle aanvallen, de jongens bleven gaan. Het was een echte teamprestatie. Iedereen werkte keihard en steeg boven zichzelf uit. Toch was er een man of the match en dat was onze keeper Gijs. Wat een reddingen, de een nog mooier dan de ander. Echt knap hoe hij zich ontwikkeld heeft dit seizoen.

Ondanks dat we alleen de eerste en laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen hebben, sluiten we dit seizoen met opgeheven hoofd af. Ook dankzij de inzet van jullie trainers Geert en Johan hebben we jullie zien groeien, steeds beter zien handballen en hebben altijd team gespeeld. Knap dat jullie altijd positief zijn gebleven en er nooit een onvertogen woord viel.

Nu nog een paar leuke toernooien spelen en op naar het veldseizoen. We hebben er zin in!