Nieuws

Wat een week voor de D2!

Afgelopen donderdag kregen zij, samen met de D3, training van Stijn Hoefnagels, speler van Heren 1. Deze training was gewonnen door Inge Klaver tijdens de veiling met het jubileum. Nieuwe dingen leren, dat is wat dit team wil! Superleuke training met een partijtje aan het eind!

Zaterdag werd bekend dat de D2, voor het derde jaar op rij, de meeste loten heeft verkocht voor de Grote Clubactie. Dus wederom een training van Rick Louw en een etentje in de Dome gewonnen!

Gisteren stond de wedstrijd tegen Aalsmeer op de agenda. Omdat we eerst graag naar de Nederlandse Handbal Vrouwen wilden kijken, begonnen we wat later.
Ook vandaag was Stijn aanwezig om te coachen, dus wilden we wel wat laten zien. Helaas begonnen we met een achterstand, maar gingen met een gelijkspel de rust in. Na rust ging het gelijk op, maar de punten bleven in Houten: Eindstand 14-13! Dank dat je er was Stijn, wanneer kom je weer?

Matchday! Na twee uitwedstrijden is het vanavond tijd voor een thuiswedstrijd in de HandbalNL League. Tegenstander van de mannen van L.… Meer >

De volgende thuiswedstrijden staan vandaag op het programma in The Dome. Uitwedstrijden, standen en het verloop van de competitie vind… Meer >

Gisteren stond na lang wachten een clinic onder leiding van de bondscoach van het Nederlands Herenteam op het programma. In The Dome… Meer >

Vanavond om 20.00 uur een belangrijke uitwedstrijd voor L. van Raak Milieutechniek/Handbal Houten. Tegenstander is Hurry-Up dat 1… Meer >