Ruststand 4-7

Eindstand 8-13

Scheidsrechter: Bryan Santoe

Op deze zomerse dag speelden de jongens van Erwin en Mookly tegen de jongens en meisjes van Shot.

Langs het veld werden de terrasstoelen neergezet zodat alle vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere familie de wedstrijd eens goed konden bekijken.

Het is gezellig druk.

Scheidsrechter Bryan fluit voor het beginsignaal en Thomas van Shot ziet zijn teamgenoot Tim helemaal vrij staan en speelt hem de bal.

Timo van den Berg van Houten heeft keepersgeluk want de bal komt op de paal.

In de tegenaanval scoort Wessel de 0-1 en is de wedstrijd echt begonnen.

Shot heeft dan de bal maar maken een foutje en Timo Vermeulen raakt nu ook de lat.

Thomas van Shot valt uit met een blessure, kapotte knie en coach Erwin roept even tegen alle jongens dat ze hun kniebeschermers goed omhoog moeten doen.

Goeie tip Erwin.

Gelukkig kan Thomas later in de wedstrijd weer meedoen.

Er zijn mooie acties in het begin van de wedstrijd en Timo V. scoort de 0-2.

De aanval van Shot gaat over de zijlijn en het schot van Stijn Giltay kan worden gestopt door de keeper van Shot. Dat was niet makkelijk.

Timo V heeft er zin in en scoort de 0-3 maar dan scoort Jessie het 1e doelpunt voor Shot, 1-3. Yuri Andrlik maakt het 4e doelpunt voor Houten 1-4.

Daan is in de ploeg gekomen bij Houten maar hij heeft even niet goed opgelet en raakt de bal kwijt aan Shot en kan Jessie het 2e doelpunt scoren maar even later is het weer Timo V. die na een mooie actie de 2-5 scoort.

Houten speelt als team en kijken goed wie er vrij staan en geven elkaar ook de bal..

Het is lekker warm en gelukkig kunnen de coaches Jeroen en Maurice van Shot ook lekker door wisselen want die warmte maakt dorstig.

Storm komt in de ploeg bij de Oranjehemden en hij scoort de 3-5.

Aan beide kanten kan je merken dat de spelers moe worden want hier en daar zijn er wat slordigheidsfoutjes. Maar dat geeft niks. Ook foutjes moet je weer proberen op te lossen en iedereen werkt heel hard. Stef en Jordy proberen overal de bal te onderscheppen. Over en weer gaat er een bal op de paal mar dan scoort onze lange Daan de 3-6. Dylan maakt de 4-6 en het is een leuke wedstrijd om naar te kijken. Iedereen geniet ervan.

Yuri maakt teveel passen en krijgt uitleg en dat helpt want even later speelt Daan hem aan en scoort hij de 4-7.

Dan heeft Evi een mooie actie vlak voor rust maar Timo van de Berg kan dit schot tegenhouden.

Het laatste schot van Houten komt op de lat en blijft de stand met rust 4-7.

In de rust komt er iemand van Shot met grote bekers limonade en kan Erwin de puntjes op de i zetten in een schaduwplekje.

De 2e helft wisselen de Timo’s van plek. Timo van de B. gaat spelen en Timo V. gaat keepen.

Er is afgesproken dat we kleine stukjes moeten overspelen en goed naar elkaar blijven kijken en elkaar helpen.

Bij Shot komt ook een andere keeper op doel, een grote jongen en daar heeft Houten in het begin van de 2e helft wat last van.

Ze vergeten goed te kijken waar ze moeten schieten maar later gaat het veel beter.

Stef scoort na een hele tijd in de 2e helft de 5-8 en hij is erg blij.

De jongens van Houten hebben er vandaag echt zin in, het is een team en ze gaan voor elkaar door het vuur.

Dylan van Shot scoort de 6-8 en Yuri maakt een mooie actie en een doelpunt en het verschil is weer drie doelpunten 6-9.

Shot heeft erg veel pech want een bal gaat tegen de paal en bij de andere paal aan de binnenkant er weer uit. Wessel schiet een harde bal in het zijnet.

Pfffff.

Iedereen zweet en het zonnetje gaat steeds harder schijnen.

Thomas die na zijn blessure weer terug in het veld is scoort de 7-9 en Stef scoort zijn 2e doelpunt, 7-10.

Stijn heeft ook een hard schot op doel maar de keeper heeft de bal er goed uit.

Timo V. heeft even later ook een mooie redding en we staan te genieten.

Jordy pikt ook een doelpunt mee en dat is 11.

Houten scoort dan ook nog de 7-12 maar dan geeft Danique een mooie pass op nummer 6 van Shot en hij scoort het 8e doelpunt van de thuisploeg.

Timo van de Berg die de 1e helft zo goed stond te keepen maakt het laatste doelpunt van de wedstrijd en dat is meteen de eindstand 8-13.

Wat een fijne wedstrijd, tot de volgende keer.