KRAS/Volendam HA1 (h)
09-03-2019
21 - 21

Scheidsrechter:   R. (Ricardo) Schoof
Een hele leuke wedstrijd om te kijken,wat een team! Goeie aanvallen,sterke verdediging, no look passes,mooie  reddingen vd keeper
kortom alle elementen aanwezig en wat een mooi samenspel als team.
Na afloop het gewonnen etentje vd grote clubactie maakte het compleet.

D1 wint thuis op overtuigende wijze van Nijenroders D1 met 25-12 (15-6)

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen Nijenrodes, uit werd er in de laatste seconden gewonnen.
Dus Houten wist wat ze te wachten stond, na een lange voorbespreking gingen de kids het veld op.
Houten kwam al snel op een 0-1 achterstand, maar Ilse maakte alweer snel de 1-1, uiteindelijk liep Houten uit naar een 6-3 voorsprong.
De ene aanval was nog mooier als de andere, met hele mooie loopacties en combinaties met de cirkel was de ruststand 15-6. En wie de aanvallen al mooi vond kon ook genieten van de nieuwe aangepaste verdediging, was geen doorkomen aan.
Met daarachter een fantastisch keepende Jenita (de nieuwe Tess??).

De 2e helft kwam moeizaam opgang, Houten was erg rommelig en te gehaast.
Wat resulteerde na 10 minuten in de 2e helft 18-10. Daarna zette Houten weer aan en liep alweer snel uit.
De loopacties van de hoeken en cirkel (Lotte, Ilse, Kirsten en Juul) resulteerde in veel ruimte voor de opbouwers (Bobbie, Koen, Marit, Martha en Aryan) die deze kansen niet onbenut lieten.
En dat was nog niet alles, we hadden ook nog een JARN pas van Ilse op Aryan.
Ilse kon de bal niet meet kwijt en speelde de bal achter haar hoofd langs en speelde zo de in startende Aryan aan, die deze kans niet onbenut liet. En ook de nieuwe Tess bleef haar doel goed leeg houden.

Wat een wedstrijd was dit, echt genieten.

Bobbie, Juul, Ilse, Lotte, Aryan, Koen, Marit, Jenita, Martha en Kirsten van de D2 top gedaan! Ik ben heel trots.