Houten DR1
14-03-2019
16 - 6

Scheidsrechter:   M. (Martine) Kemphorst - Pouw

Na de ruime overwinning van vorige week moesten we nu tegen Lelystad. Deze stonden op de tweede plek in de competitie. De eerste wedstrijd hadden we net verloren en wilde heel graag de punten in Houten houden.
Voor de wedstrijd had Regina de taktiek door genomen en met volle vertrouwen kwamen de meiden het veld op. Vanaf het begin ging houten vol in de aanval en domineerde we de wedstrijd. Met een paar prachtige combinaties en zeer goed samen spel liepen de meiden snel uit en stonden we in de rust met 11 - 9 voor. De tweede helft begon wat rommelig en gaven we Lelystad de kans om terug te komen in de wedstrijd. De wedstrijd werd wat harder en hier en daar werd er een gele kaart uitgedeeld. Ook de twee minuten tijdstraf werd gebruikt door de scheidsrechter aan de beide kanten die overigens de wedstrijd goed in de hand hield. Met nog drie minuten te spelen stond het 19 - 18.
Het lukte ons niet om de bal in het doel te krijgen maar gelukkig stond onze verdedig goed en wist Alyssa de laatste aanvallen te stopen. Hierdoor kon het feestje gevierd worden en bleven de punten in Houten.