Houten D1
06-10-2019
10 - 10

Scheidsrechter:   J. (Jamie) Pronk-Vermeij
Voor de D1 was het een vroegertje gisteren: "Om 8.30 stonden we al bij de Dome om in colonne naar Uithoorn te vertrekken. Nadat een cadeautje door aanvoerder Bink was gegeven aan de scheidsrechter in het kader van de week van de scheidsrechter kon het spel tegen Legmeervogels van start. Onder bezielende leiding van Mark de Jong haalden we een korte achterstand in de eerste minuten goed in. In de rust stonden we zelfs 7-6 voor. Helaas bleef Legmeervogels Handbal ons in de tweede helft op de hielen. Het natte weer, gladde bal en koude wind hielp natuurlijk niet mee. We eindigden deze spannende wedstrijd met een gelijkstand van 10-10. Bij het afgroeten allemaal snel de jassen aan. Veel beterschap aan coach Camiƫl Berkhof, top dat je er ondanks alles toch gewoon bij was, en bedankt Mark voor je hulp deze koude morgen !"