Fysiek, maar fair spel leidt tot mooie overwinning op Harderwijk

Harderwijk D1
Houten D1
15-09-2018
9-19

Vandaag was het dan eindelijk zover. De meiden van Handbal Houten D1 mogen eindelijk weer handballen. en wat waren zij er klaar voor! Helaas begint het met een uit wedstrijd in en tegen Harderwijk. Maar dat mocht de pret niet drukken want zoals altijd waren er nu ook weer veel ouders mee. Op de verloren toss na leek het voordeel al snel in de handen van Houten te liggen. Want na 5 minuten spelen stond de ploeg uit Houten op 0-4. Een goede en verdiende voorsprong was een goed teken voor de rest van de wedstrijd. Met mooie combinaties en goed samen spel liep de ploeg verder uit. Maar Harderwijk liet zich niet van de kaart brengen en gaf echt wel gas terug met wat mooie en snelle bewegingen van hun rechterhoek speler deed de ploeg uit Harderwijk wat terug. Na de rust en de bespreking kwam de ploeg uit Houten niet meer in de problemen. Met goede verdedigende acties en mooie en vooral snelle doelpunten kwam de eindstand uit op 9-19 in het voordeel van Houten. En wat ons als trainers en coaches trots maakt is, dat jullie meiden persoonlijke complimenten hebben gehad van de coach van Harderwijk