Zaterdagavond werd de 4e wedstrijd in de Play Off afgewerkt.

De 3e uitwedstrijd op rij en de return wedstrijd tegen DFS Arnhem.

De ploeg van de vertrekkende trainer/coach Osvaldo Gomes.

In de thuiswedstrijd speelde de ploeg van Rick Louw gelijk tegen de Arnhemmers.

Beide ploegen hebben ieder 1 punt en hebben de volle winst nodig om nog kans te maken op een plaatsje bij de eerste 2.

In een redelijk sfeerloos Elderveld in Arnhem zagen de meegereisde supporters een dramatische wedstrijd van hun ploeg in het geel-zwart.

Meegenomen de groeiende lijst aan blessures was het spel niet om aan te zien.

Tot aan een kwartier in de 1e helft vallen de scores nog om en om maar na 20 minuten is het verschil al vier scores, 8-4.

Kinderlijk eenvoudig worden de spelers van Houten in de dekking voorbij gelopen zonder maar 1 poging te doen om dat te verhinderen.

In de aanval zijn de opbouwers niet bij machte om het doel met een fatsoenlijk schot te bereiken en zijn de passes naar medespelers niet om aan te zien.

Rens van Kregten ziet tot ver in de eerste helft nog kans om een aantal 100% kansen te keren maar er helpt geen lieve moedertje aan.

De heren Gozefoort en Kloezen drukken aan beide kanten een stempel op de wedstrijd en zien

aan beide kanten spoken en waar nodig overtredingen over het hoofd.

Na rust gaat de ploeg van Osvaldo Gomes vrolijk verder waar het gebleven is en Ruben de Bok, die de hele wedstrijd vrij mag aanleggen, scoort zijn 7e treffer en de stand is direct na rust 15-8.

Ruben Moerkerk heeft weinig problemen met de schoten van Stipt Payroll Houten en zijn het 2 opbouwers en de cirkelloper die de dienst uitmaken bij DFS Arnhem en zo is het na enkele minuten in de 2e helft 17-9.

Het missen van open kansen maakt het er niet beter op en niets wijst erop dat het nog zal verbeteren.

Na een kwartier is het verschil 10 scores en Rick Louw kan niet anders dan toekijken hoe zijn ploeg totaal wordt overklast.

Voor de meegereisde supporters is het een treurig vertoon en is er weinig begrip.

De eindstand komt met 30-18, is het feest voor DFS Arnhem en mag Houten zich achter de oren krabben en afvragen waar het mee bezig is.

Volgende week 28-04 om 21.00 uur spelen de heren thuis tegen Wematrans Quintus

in THE DOME en beginnen aan de een na laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

De BENE-League is buiten bereik maar eerherstel heel dichtbij.