Jongens C zetten goede wedstrijd neer tegen Volendam 2

KRAS/Volendam HC2
Houten HC1
20-01-2018
25-19

De Jongens C van Houten reisden zaterdag af naar Volendam. Na lange tijd blessureleed is Jannes eindelijk zo ver hersteld dat hij ook mee kan doen en dat doet hij niet onverdienstelijk. Houten weet de score te open: Koen scoort de 1-0. Volendam heeft een goede, lange schutter en hij maakt de gelijkmaker. Volendam is wel iets beter in de eerste helft. Met scores van Bart, Bob, Bas en Kars gaat de score via 2-2 naar 5-3. Gijs staat ondertussen zijn mannetje in het doel en pakt mooie ballen. Bart schiet keihard op de paal en in de tegenaanval weet Volendam te scoren: 6-3.Bas scoort de 6-4 en een break-out van Koen wordt helaas gestopt door de keeper. Dan heeft Houten even een dipje waarna Bart de 10-5 scoort en Kars de 11-6 vanuit een 7-meterworp. De lange speler van Volendam krijgt inmiddels mandekking en uiteindelijk gaan we de rust in met een stand van 14-9.

In de tweede helft gaan de jongens van Houten er weer tegenaan. Aryan laat zijn mooie passerbewegingen zien en ook Justin staat zijn mannetje. De stand gaat van 19-13, 19-14, 19-15 naar 20-15. En dan een penalty voor Volendam en Gijs pakt ‘m! Bas gaat er vervolgens langs in de aanval: 20-16. En in de fase die volgt blijven de geelhemden goed bij: 21-17. Met nog 4 minuten op -de klok laat coach John iedereen een mannetje verdedigen. Via 23-18 komt er uiteindelijk een nette eindstand van 25-19 op het scorebord te staan. Jongens, goed gevochten en een goede wedstrijd neergezet.