FIQAS/Aalsmeer HC1
Houten HC1
11-11-2017
34-18

In sporthal 2 van Sporthal De Bloemhof in Aalsmeer moesten onze jongens vandaag aantreden tegen het eerste team van Aalsmeer. De eerste helft konden de Houtenaren het nog redelijk goed bijbenen wat resulteerde in een nette 15-9 achterstand bij rust.

Tweede helft zat het verdedigend niet goed dicht en aanvallend werd het spel wat slordiger. En foutjes tegen deze tegenstander worden genadeloos afgestraft. Aalsmeer is echt een goed team met technisch goede spelers. Gijs had weer mooie reddingen vandaag maar vrij voor het doel ben je toch kansloos als keeper tegen deze jongens.

Desalniettemin hebben onze C-tjes het niet slecht gedaan. Aanvallend werd het publiek getrakteerd op mooie combinaties, lobjes vanuit de hoek en een prachtige break. Iedereen wist vandaag te scoren met een 34-18 eindstand als resultaat.

P.S. De fotograaf van vandaag had niet zijn beste dag of het toestel niet goed ingesteld