Nijenrodes E3
Houten E3
01-10-2017
1-14

Vandaag mocht de E3 naar Breukelen voor de wedstrijd tegen Nijenrodes E3. Vorige week hadden de meiden het erg lastig met de verdediging, dus was dat de opdracht die Fiona, bij afwezigheid van coach Mark, aan de meiden mee gaf.

Met een vliegende start, Sarah scoorde meteen in de 1e minuut, ging het team er vol voor! Er werd goed samengewerkt, onderling gepraat en zeer goed verdedigd. Bloem, Narelle en Amy konden goed aangespeeld worden, waaruit ook regelmatig gescoord werd. Nijenrodes speelde zeker niet slecht, maar lukte het niet om te scoren. Marit E was goed aan het verdedigen en Romee hield de ballen goed tegen!

De tweede helft begon een beetje rommelig, maar al snel konden de meiden zich herpakken. Coach Fiona kon de meiden ook opdrachten meegeven, waardoor uiteindelijk bijna iedereen gescoord heeft! Marit W liet ons allemaal versteld staan door met links te scoren, Sanne kon de bal ook achter de keeper krijgen en blijkt ook heel goed te kunnen coachen vanuit het veld!!

Met 14-1 uiteindelijk op het scorebord kan ik niet anders zeggen dat Mark trots mag zijn op zijn E-meiden!!