De HC1 laat zijn tanden zien in hele goede tweede helft tegen Volendam 1

KRAS/Volendam HC1
Houten HC1
01-10-2017
30-18

In alle vroegte werd er vanochtend afgereisd naar Volendam voor een wedstrijd tegen hun eerste C-team. In de eerste helft waren de jongens van Houten misschien nog niet goed wakker pf wellicht wat geimponeerd door hun tegenstander. Ze misten scherpte in de afronding en de verdediging stond te open, maar af en toe lieten ze met leuke acties wel zien dat ze het konden. Dat resulteerde in een 14-5 achterstand bij rust.

Na een peptalk van coach John Agterberg ging de knop om bij de jongens. Ze hadden immers niets te verliezen. Vol energie lieten zij een geweldige tweede helft zien met mooie acties, goede combinaties, een betere verdediging en fraaie reddingen van keeper Gijs.
Via 16-8, 18-10, 19-12, 25-15 zetten zij uiteindelijk een eindstand van 30-18 op het bord. De tegenstanders baalden flink en de jongens van Houten liepen met het gevoel de wedstrijd gewonnen te hebben vrolijk lachend richting de douches...

Met dank aan gelegenheidsfotograaf Jasmijn Meuken voor de foto´s.