Nieuws

Houten DS1 door in de beker!!!

10 oktober 2019
Na de overwinning op Gemini in de eerste voorronde van de bekercompetitie speelde Dames 1 vanavond in de tweede voorronde tegen HV Verburch. De ploeg uit Poeldijk is geen onbekende voor de Houtense dames. Afgelopen zaterdag nog stonden beide teams namelijk ook tegenover elkaar in de competitie. Dat mondde uit in een spannende confrontatie waarbij Verburch uiteindelijk met 31-32 aan het langste eind trok.

Door een aantal blessures startte Houten met een jeugdige basis. Fijn ook dat Elyne weer meedoet na een enkelblessure . Na pas 7 minuten opende Verburch de score en viel het eerste doelpunt. Na 12 minuten was het echter Houten dat met 6-1 voor stond. Verburch weet echter langzaam terug te kruipen en na 20 minuten staat het weer gelijk: 7-7. Houten herpakt zich weer en gaat met een 12-9 voorsprong de rust in.

Na rust pakt Houten de draad en opent Wendy de score met een penalty. Keepster Laura keepte een goede eerste helft en is in de tweede helft vervangen door Ifetta die sterk begint en ook een goede pot zal keepen. De score wordt langzaam uitgebouwd naar 22-11 na 15 minuten. Houten werkt ontzettend hard in de dekking. Verburch komt er bijna niet meer doorheen en wordt er een beetje moedeloos van. Houten verslapt echter niet en weet heel knap met 26-15 te winnen.
Complimenten aan meiden en staf en succes in de volgende ronde!

Geef aan Jantje Beton!

13 maart 2024
Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Kinderen… Meer >

Max, Jasper, Lucas en Bjorne van de E2 zijn aan het collecteren voor Jantje Beton in de wijk het Land. Meer >

In het kader van blessurepreventie heeft Fysio Moov een aantal weken terug ingezet op een nieuwe warming-up voor onze teams. Onder… Meer >

Aanstaande zaterdag speelt L. Van Raak Milieutechniek/Handbal Houten haar laatste BENE-League wedstrijd van dit seizoen. Nog vóór… Meer >