Nieuws

The Dome en alle vrijwilligers dankjewel voor een weekend tophandbal!

26 augustus 2018
www.handbalhouten.nl
Afgelopen weekend hebben we met z’n allen kunnen genieten van tophandbal in Sportcentrum The Dome. Niet één dag, nee maar liefst twee dagen! 

Zaterdag was het ‘Ladies-day’ met eerst een clinic voor meisjes D t/m B gegeven door Ricardo Clarijs en onze eigen Wendy Smits. Daarna werd er voor het eerst ook een SuperCup Jeugd georganiseerd waarin de Dames A van Quintus die van VOC versloegen. Later op de middag werd dit kunstje herhaald door de Dames uit Kwintsheul.

Zondag begon al vroeg met de finale van de Bootcamp voor de jongens georganiseerd door de heren van Stipt Payrol/Houten. Daarna was het de beurt aan de HA van Aalsmeer en Hellas om de strijd aan te gaan om de SuperCup Jeugd. Die strijd werd beslist in het voordeel van Aalsmeer. De spannendste wedstrijd van het weekend was tot het laatst bewaard: met het publiek op de banken wist pas 8 seconden voor tijd landskampioen Aalsmeer van bekerwinnaar Bevo te winnen.

Hieromheen was The Dome ook nog gastheer voor verschillende bijeenkomsten op het gebied van topsport en breedtesport. Kortom, een weekend in Houten met mooie reclame voor de handbalsport.

Onze wethouder sport Kees van Dalen gaf aan “ontzettend blij te zijn dat er zoveel vrijwilligers zijn in Houten die het handbal op de kaart hebben gezet”.

Vanuit de bond kwam vanavond een bedankje: “Ik wil jullie hartelijk bedanken voor wederom een voortreffelijke organisatie van ditmaal de beide Supercup wedstrijden inclusief nevenactiviteiten.  Bedankt voor de fijne samenwerking. Complimenten voor al die vrijwilligers die dit toch maar weer mogelijk hebben gemaakt. Het was weer een mooie handbalreclame!”

Het bestuur van Handbal Houten kan zich hier helemaal in vinden. “The Dome en alle vrijwilligers dankjewel voor een weekend tophandbal! Het was mooi om te zien waar al die vrijwilligers toe in staat zijn. Sportcentrum The Dome bedankt voor de goede organisatie!”


 
www.handbalhouten.nl
Niet alleen in The Dome wordt er komend weekend gehandbald. De mannen van The Dome/Handbal Houten vervolgen morgen hun oefenprogramma… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
☑️ Nieuwe tenues: check! Met dank aan onze sponsoren en Sportshop.com lopen de heren van The Dome/Handbal Houten er ook dit… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Kaarten en seizoenkaarten voor dit seizoen zijn inmiddels te bestellen op https://www.handbalhouten.nl/tickets. Nieuw dit seizoen is… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Martin Veldhuizen interviewde in de reeks Zomerstops van het AD speler Jarn van Gool: Naam: Jarn van Gool Leeftijd: 26… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-06-2018 Meer >
 
 
 
15-05-2018 Meer >
 
12-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-12-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2017 Meer >
 
07-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
27-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Handbal Houten
Terug naar boven