Nieuws

Dames 2

16 april 2018

Dames 2, wat moeten we er mee?!

 

Dames 2, bekenden van…nee, berucht bij de TC.

 

Vorig seizoen geëindigd met een aantal gesprekken over een zogeheten vriendinnenteam. Het idee om lekker met elkaar te gaan handballen werd in eerste instantie positief en enthousiast ontvangen. Namen werden doorgegeven en ideeën over de invulling werden besproken.

 

Yes, we gaan in seizoen 2017-2018 gezellig maar ook fanatiek handballen.


Waar en hoe het plan is aangepast, is het aangepast en van een vriendinnenteam mocht niet meer worden gesproken. Een ‘opleidingsteam’ was de nieuwe titel. Wie of wat we uiteindelijk opgeleid hebben? Dat weet niemand ;)

 

Na veel gesprekken, telefoontjes en mails hadden we een team…

Met de eerste wedstrijd voor de deur en nog geen trainer en/of coach, was het een rommelige start. Dank aan Rob Arnoldus en Marc Hogerhorst voor het invullen van deze vacatures!


Dat menig bank voor ons te klein was werd al snel duidelijk, maar (oplossingsgericht als we zijn) dit werd simpel opgelost door een stoel voor de coach te regelen of door op de grond plaats te nemen.

In de loop van het seizoen is dames 2 aardig uitgedund en zo pasten we de laatste wedstijden met gemak op de klaarstaande banken.

 

Van ‘niet op elkaar ingespeeld zijn, naar elkaars ballen kunnen vangen’ en van ‘onhandig over het veld rennen, naar een strakke wissel lopen’. En tja…af en toe blijven we gewoon ontzettend blond ;)

Onder het toeziend oog van Hanneke Bosveld (bedankt voor het waarnemen van de tijd!) werden de thuiswedstrijden gestart met korte peptalk van de coach en een (ietwat wiebelig) luide ‘Let’s go!’.

Inmiddels komt ‘Let’s go!’ luid en duidelijk uit ons mond rollen, zijn de loopwegen wat beter in ons systeem gekomen en zijn we elkaar nog beter leren kennen.

 

De kracht van dames 2?

Zeggen waar het op staat! Direct als we zijn wordt alles gewoon uitgesproken en daar heeft, onder andere Rob, wel even aan moeten wennen.

 

Last but not least!

Wij willen ook Hanna Koops bedanken voor het vastleggen van de wedstrijden. Haar inzet als fotografe maakt dat wij ook dit jaar mooie, serieuze en hilarische foto’s hebben om op terug te kijken. Hanna bedankt!

 

Nu ruilen we de houten banken even in voor iets comfortabelers en een deel van dames 2 laat nog van zich horen bij de Heren 1 wedstrijden op zaterdagavond.

 

Hoe wij dit seizoen afsluiten?

Met een goed…gevulde maag #redenvooreenetentje


 
www.handbalhouten.nl
Deze week heeft Wilco de Kruif, derde generatie (mede-)eigenaar van Autobedrijf De Kruif te Schalkwijk, een Superlot gekocht van Eva… Meer >
 
www.handbalhouten.nl

Hij komt! Hij komt!

17 november 2018
De Sint is weer in het land! Ben je op zoek naar een leuke Sinterklaas met enthousiaste en sportieve pieten voor een huisbezoek in… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Komende zondag spelen de heren van Stipt Payroll/Houten tegen de reserves van Green Park Aalsmeer. Heb je niets te doen, kom zondag dan… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Kyra van de D3 overhandigt het door haar verkochte Superlot aan Maleene Wilson, die namens Wanbound het lot in ontvangst… Meer >
 
16-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-06-2018 Meer >
 
 
 
15-05-2018 Meer >
 
12-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-12-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2017 Meer >
 
07-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
27-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Handbal Houten
Terug naar boven