Nieuws

Jongens C derde op Jupitercup!

01 april 2018
www.handbalhouten.nl
De HC1 van Handbal Houten acteerde dit paasweekend in Franeker. Dit toernooi wordt gespeeld in Sporthal De Trije, een prachtig complex met 4 handbalvelden onder een dak. Vrijdagmiddag vertrokken de jongens samen met coach John en Nicole, John en Norbert voor de ondersteuning.

's Avonds werd er gebarbecued bij het onderkomen van dat weekend, een leeg klaslokaal van een oude school waar Harry en zijn mannen ervoor zorgden dat wij ons veilig voelden. Na het eten mengden de jongens zich in het feestgedruis van het openingsfeest. Het werd een kort nachtje want om 8.25 uur moesten de jongens hun mannetje staan in hun eerste wedstrijd tegen hun Duitse tegenstander Rauxel Schwerin. We hadden wat moeite met hun offensieve verdediging (en hun fysieke spel, m.n. het vasthouden), maar wisten toch nog netjes bij te blijven wat leidde tot een eindstand van 14-17.
De tweede wedstrijd tegen DSS ging ook gelijk op en waren ze minstens gelijkwaardig aan hun tegenstander. Er waren voldoende kansen, maar ze hadden wat pech met hun schoten. Helaas verloren ze deze partij met 8-9.
De laatste partij van de zaterdagochtend tegen de jongens van de thuisclub Jupiter was wederom een spannende pot waarin de jongens zich knokten naar een gelijkspel: 10 10.
De middag was vrij en werd gevuld met meerdere potjes 30 seconds, bowlen en partijtje voetbal. Na het avondeten doken ze samen met de kids van de andere deelnemende verenigingen het zwembad in voor een Disco Pool Party. De nacht die volgde was zo mogelijk nog korter omdat de eerste wedstrijd al om 8 uur gepland stond.

Deze eerste wedstrijd tegen onze Duitse vrienden werd er goed gevochten en konden ze lang bijblijven. Deze scheids floot wel goed voor duwen en dat leverde een zee aan gele kaarten en zelfs n paar tijdstraffen bij de Duitsers op. Eindstand: 11-14 in ons nadeel. De tweede wedstrijd tegen DSS hadden we wat recht te zetten en dat deden we! John zette de jongens goed op scherp. Ze gingen dan ook vol voor de winst en verslapten niet. Eindstand 13 10!!! De laatste wedstrijd waren we warmgedraaid. De focus was 100% en coach John had naar aanleiding vd wedstrijd van gisteren een goed strijdplan. We sloten dit leuke toernooi dan ook af met een klinkende 16-8 overwinning tegen Jupiter! Dit leverde een mooie derde plaats op en een prachtige beker. Vermeldenswaard is daarbij dat iedereen evenveel speelminuten heeft gekregen. Moe maar voldaan vertrokken we vervolgens huiswaarts.


Organisatie van het toernooi bedankt voor dit mooie weekend. Het was weer goed geregeld. Leuk dat we in een poule zaten met gelijkwaardige tegenstanders. Wellicht tot een volgende keer!


www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl

 
www.handbalhouten.nl
Omdat we niet tevreden waren met de leverancier van afgelopen seizoen gaan we komend seizoen met een nieuwe kledingleverancier in zee.… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Zaterdag 23 juni werd het seizoen weer op een feestelijke manier afgesloten. Omdat de C en B dit seizoen extra training hadden in de… Meer >
 
www.handbalhouten.nl

900e like op Facebook!

22 juni 2018
Handbal Houten heeft inmiddels alweer de 900e like aangetikt! Hoogste tijd om weer een mooie prijs uit te delen! De 900e like mag… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Zoals velen van jullie al weten kun je met SponsorKliks gratis Handbal Houten sponsoren door je online aankopen te doen via… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
15-05-2018 Meer >
 
12-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-12-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2017 Meer >
 
07-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
27-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Handbal Houten
Terug naar boven