Nieuws

Succesvolle tweede editie Arnold den Hartog Nieuwjaarstoernooi!

14 januari 2018

Op dinsdag 2 januari stroomde The Dome al vroeg vol met E-jeugd. Naast Handbal Houten, dat actief was met twee teams, deed HV Celeritas ook mee met twee teams. Vanaf 10.00 uur bonden op 2 velden alle teams de onderlinge strijd met elkaar aan, waarna er nog gespeeld werd om plaats 1 t/m 4. Celeritas E1 kwam als uiteindelijke winnaar uit de bus.


Na een kort praatje van Inge Klaver-Gravemaker (voorzitter TC), overhandigde Karen den Hartog  (weduwe van Arnold den Hartog) de eerste prijs aan de E1 van Celeritas. Bijzonder dat haar kleinzoon en achterkleinzoon deel uitmaken van dat team!

 

Met hulp van vele handen werden de twee velden teruggebracht naar één en konden de tribunes uitgeschoven worden.

 

Het toernooi voor de D jeugd startte om 12.30 uur, met als deelnemers  Houten D1 en D2, HV Leidsche Rijn D3 en D7 en Zeeburg D1.

Ook hier werden eerst de onderlinge wedstrijden gespeeld, waarna er gestreden werd om plaats 1 t/m 4.

 

Aan het eind kon de eerste prijs overhandigd worden aan HV Leidsche Rijn D3.

 

Spannende wedstrijden op tweede toernooidag
Woensdag 3 januari kwam de C jeugd in actie; de jongens en meiden C speelden om en om hun poulewedstrijden.

Bij de jongens bestond het deelnemersveld uit Houten JC1, HV Shot JC1 en Handbalvereniging FIQAS/Aalsmeer JC1. Na spannende poulewedstrijden kon Aalsmeer uiteindelijk ongeslagen met de toernooizege strijken.

 

Bij de meiden C maakten Houten MC1, HV Leidsche Rijn MC1 & MC2 en Handbalvereniging Nieuwegein MC1 & MC2 hun opwachting. Ook deze teams trakteerden het publiek op leuke en spannende wedstrijden. Hoewel Houten de poulewedstrijd van Nieuwegein MC1 verloor, wisten de meiden van Houten de finale tegen Nieuwegein MC1 te winnen.

 

Derde en afsluitende dag
De Heren B en Dames B speelden op de afsluitende dag van het nieuwjaarstoernooi. Vanaf 09.35 uur kwamen de eerste teams in actie. Het was geen eenvoudige klus om tegenstanders te vinden in deze leeftijdscategorie.

Bij de Heren B was gekozen voor het spelen van een dubbele trial. Waar HV Leidsche Rijn en Achilles elkaar al kennen uit de landelijke jeugddivisie, was het voor onze heren B flink aanpoten. Leidsche Rijn won overtuigend alle wedstrijden, Achilles werd tweede en Houten groeide gedurende het toernooi en sloot goed strijdend het toernooi af met de derde plaats.

 

De dames B speelden in twee poules, waarna aan het eind de winnaar van poule 2 mocht strijden tegen de nummer drie van poule 1. De nummers 1 en 2 van poule 1 speelden nog een heuse finale.

In de DB2 poule zagen we in dubbele trials onze eigen Dames B2, Fortissimo DC1 en Havas spelen. Havas behaalde eenvoudig de eerste plaats in deze poule.

 

In de DB1 poule hadden naast Houten DB1,  jeugddivisieteams Gemini en Achilles zich ingeschreven, net als de DA1 van Nieuwegein. Ook hier bleek dat de divisieteams duidelijk sterker waren. Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren, streden onze eigen Dames B1 tegen Havas. Deze wedstrijd wist Houten met één doelpunt verschil te winnen.

In de spannende finale tussen Gemini en Achilles ging het in eerste instantie gelijk op, waarna Gemini uiteindelijk overtuigend winnaar van het toernooi werd.

 

Alle prijswinnaars kregen aan het eind van hun toernooidag hun prijs overhandigd. Namens Handbal Houten reikte Norbert Herremans (secretaris) de prijzen uit.: Alle winnaars mogen met hun team (en 2 begeleiders) te gast zijn bij een Eredivisie wedstrijd van Stipt Payroll B.V./Houten 1.

 

Winnaars, gefeliciteerd met jullie prijzen!

 

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Een dankwoord naar de deelnemende verenigingen voor het meespelen en leveren van scheidsrechters en mevrouw Karen den Hartog; zij was drie dagen enthousiast toeschouwster. Maar vooral dankzij de inzet van alle vrijwilligers van Handbal Houten (teams, scheidsrechters, opbouwers, bardienst, wedstrijdtafel, foto’s en opruimers) waren deze drie dagen een groot succes!

 

Bedankt allemaal!

Organisatie Arnold den Hartog Nieuwjaarstoernooi

www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl
www.handbalhouten.nl

 
www.handbalhouten.nl

1.200 Facebook-likes!

18 oktober 2019
I like Handbal Houten! You like Handbal Houten! We like Handbal Houten! We hebben inmiddels 1.200 likes! Blijf op de hoogte van het… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Top van deze jongens! Op de foto zie je dit team (HC1 seizoen 2019/2020) bestaande uit: Frank, Juul, Koen, Lars, Leon, Ruben, Timo,… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Op de uitreikingsavond van de Rabobank Clubsupport nam voorzitter Inge Klaver de cheque namens Handbal Houten in ontvangst en dankzij… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Aanstaande zaterdag om 19.00 uur spelen de heren van The Dome/Handbal Houten uit tegen koploper Limburg Lions. Ga je ook samen met de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-10-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22-09-2019 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-06-2018 Meer >
 
 
 
15-05-2018 Meer >
 
12-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-12-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2017 Meer >
 
07-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
27-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Handbal Houten
Terug naar boven