Nieuws

Die handen kunnen weer de lucht in!

27 augustus 2017 door Renk Vermeulen
www.handbalhouten.nl
Zo mensen, de zomer is bijna voorbij. Iedereen zo’n beetje weer aan het werk of zijn/haar activiteiten weer oppakkend, tijd voor handbal in al zijn facetten. Ik kan jullie melden dat we ook in de zomer niet stil gezeten hebben. Vooral de TC is volle bak aan de gang geweest het allemaal zo goed mogelijk neer te zetten. Met de plotselinge beperkte bezetting nét op het moment dat dit niet lekker was, is dat een enorme uitdaging geweest. De meeste issues zijn net voor het begin van het seizoen opgelost. We kunnen los.

Sommige teams zijn al lang begonnen met de voorbereiding binnen of buiten. Mooi om te zien dat iedereen er weer zin in heeft. Frisse netten in de doelen van de Meerpaal, ook daar zijn we er klaar voor.
Met de nieuwe ‘Waar zijn die handen’ campagne trekken we vol de aandacht voor onze mooie sport en willen we The Dome voller hebben als ooit. 

Ik kan wel zeggen dat we een ‘tropenjaar’ achter de rug hebben, en we terugkijkend tevreden mogen zijn over de stappen die zijn gezet gezien de vele veranderingen in korte tijd. En we zijn er nog lang niet. Ook het NHV stelt ons voor nieuwe uitdagingen met betrekking tot bijvoorbeeld de invulling van scheidsrechters. Meer teams op een hoger niveau, betekent meer scheidsrechters leveren. Anders geen deelname aan de competitie. Binnenkort komen we hierop terug in de volgende nieuwsbrief. Geweldig dat er steeds weer nieuwe mensen opstaan die hun kwaliteiten willen inzetten Handbal Houten verder te helpen. In dat kader past onze campagneslogan zéker niet minder. 

We trappen officieel af op 9 september met natuurlijk weer de door veel familie bezochte teampresentaties georganiseerd door Dames 2 én gelijk de eerste wedstrijd van het veelbelovende Stipt Payroll Handbal Houten HS1 in de Eredivisie. Rick en zijn mannen zijn klaar voor hun eerste echte confrontatie dit seizoen in onze fantastische Dome. En dat gelijk tegen Hellas, de nieuwe club van Hans van Dijk. Dat belooft een lawaaiig duel te worden. Jij bent er toch ook bij? Gezellig!

Het komend seizoen wil ik je regelmatig even meenemen in een korte blog of vlog over wat we zoal aan het doen zijn en wat ons bezighoudt. Zo blijf je ook vanuit mij bij met de ontwikkelingen van Handbal Houten. Mooi seizoen gewenst mensen.

#samenmakenwehandbalhouten!

Renk Vermeulen
Voorzitter Handbal Houten

 
www.handbalhouten.nl
Niet alleen in The Dome wordt er komend weekend gehandbald. De mannen van The Dome/Handbal Houten vervolgen morgen hun oefenprogramma… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
☑️ Nieuwe tenues: check! Met dank aan onze sponsoren en Sportshop.com lopen de heren van The Dome/Handbal Houten er ook dit… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Kaarten en seizoenkaarten voor dit seizoen zijn inmiddels te bestellen op https://www.handbalhouten.nl/tickets. Nieuw dit seizoen is… Meer >
 
www.handbalhouten.nl
Martin Veldhuizen interviewde in de reeks Zomerstops van het AD speler Jarn van Gool: Naam: Jarn van Gool Leeftijd: 26… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-06-2018 Meer >
 
 
 
15-05-2018 Meer >
 
12-05-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
16-04-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10-01-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-12-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
01-11-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
04-05-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
09-03-2017 Meer >
 
07-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-01-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-12-2016 Meer >
 
 
 
27-12-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29-08-2016 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Handbal Houten
Terug naar boven