Kleding

Tijdens de training moet iedereen zelf voor de kleding (korte broek en T-shirt) en schoeisel zorgen. Goede sportschoenen zijn erg belangrijk. Laat je in de sportwinkel goed informeren! In de zaal zijn sportschoenen met zwarte zolen niet toegestaan. Daarnaast is het aan te raden om in ieder geval tijdens de veldwedstrijden (die vaak op asfalt gespeeld worden) kniebeschermers te dragen. Ook een bal is voor eigen rekening.
 

Wedstrijdkleding (excl. Heren 1)
Wedstrijdkleding (in de clubkleuren zwart en geel) wordt door de vereniging aan de leden verstrekt. Dit is een kledinglijn van een vaste leverancier waar contractafspraken mee zijn gemaakt. Omdat we een uniforme uitstraling willen hebben, zijn alle teams verplicht deze kleding tijdens wedstrijden (zowel uit als thuis) te dragen.

Is er een probleem met de wedstrijdkleding? Meld dit aan je coach of begeleider. Hij/zij zal dan contact opnemen met de Kledingcommissie. Zij zijn verantwoordelijk voor de aanschaf van wedstrijdkleding binnen de vereniging.
Zie ook hier voor de kledingcommisie 

Aanvullende kleding, tainingspakken, tassen etc
Deze kunnen worden besteld bij handbalshop.nl via de link op ondertsaande banner.


Wassen
De coach/begeleider regelt wie de wedstrijdkleding na een wedstrijd wast. Meestal maakt hij/zij daar een schema voor waarin wordt gerouleerd. Houd je bij het wassen aan het voorschrift dat in de kledingtas zit!

 Handbal Houten
Terug naar boven