Veilig Sport Klimaat (VSK) 20 maart (afgelast)

Datum 20 mrt 2019
Tijdstip 20:00 - 21:30 uur
Locatie The Dome
Veilig Sport Klimaat (VSK) 20 maart (afgelast)
In een veilig sportklimaat binnen de vereniging voelen alle leden zich zodanig thuis dat ze lang lid blijven, zich graag inzetten en ook naar buiten toe de vereniging promoten. Het programma ’Naar een Veiliger Sportklimaat’ wil vereniging helpen met het verbeteren van de (sociale) veiligheid. De gezamenlijke sportbonden en NOC*NSF, met ondersteuning van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het programma ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’ ontwikkeld dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt.
Ook Handbal Houten heeft zich verbonden aan de uitgangspunten van dit programma. Vanuit het bestuur willen we dit beleidsmatig meer handen en voeten geven. Hierbij kunnen wij de mening van leden en ouders goed gebruiken. Voor ouders en leden boven de 18 jaar organiseren wij daarom hier op 20 maart een avond (van 20.00-21.30) over.
Voor jeugdleden (tot 18) zal begin april een vergelijkbare bijeenkomst worden georganiseerd. Wil je hierover meedenken geef je dan op via secretariaat@handbalhouten.nl. Je ontvangt dan vooraf wat informatie.

 Handbal Houten
Terug naar boven