Accomodaties

Sporthal The Dome

Op 16 januari 2016 was de officiële opening van Sporthal The Dome. Initiatiefnemers Roelof Koops, Frans Wennekes en Dick Jacobs hebben Handbal Houten hiermee weer een thuisbasis gegeven.
 

We vragen jullie om met respect om te gaan met deze hal en deze netjes en schoon te houden:
– na de training graag alle materialen weer opruimen in de hokken volgens de opgehangen foto’s;
– niet ballen in de gangen (i.v.m. kans op beschadigen plafonds);

– hars mag niet worden gebruikt in de hal; teams die toch met hars spelen, moeten zich houden aan Harsprotocol The Dome. Als een team deze regels niet naleeft, zal het bestuur genoodzaakt zijn het harsgebruik voor het betreffende team te verbieden.

We hopen dat we in deze prachtige hal vele handbalsuccessen kunnen vieren, dat er wordt gehandbald met plezier en dat iedereen zich hier thuis zal voelen!

Kruisboog 32
3994 AE Houten
06-53 11 90 03

www.sportcentrum-houten.nl
info@sportcentrum-houten.nl

De routebeschrijving vindt je hier

De Meerpaal

Sportpark De Meerpaal bestaat uit 5 hockeyvelden, 2 honk- en softbalvelden, 1 handbalveld en een multifunctioneel clubhuis. Op dit sportcomplex speelt Handbal Houten er haar buitenwedstrijden. Voor het gebruik van de kantine kan contact op worden genomen met horecamanager Jeroen van de Rest (horecamanager@hchouten.nl).

Het sportcomplex wordt beheerd door de Stichting Een Leven Bewegen. Aanpassingen op en rondom het handbalveld moeten we dus altijd eerst bespreken met de Stichting voordat de gemeente haar antwoord kan geven.


Groene Hoon 1 (Voor navigatie: De Rede)
3991 LZ Houten
030 6374511

De routebeschrijving vind je hier.
 Handbal Houten
Terug naar boven